Merofix

Een tevreden Merofixer: Meet Ricardo

Werken bij Merofix, dat is elke dag anders!

Ricardo werkt ongeveer één jaar bij Merofix. Hij startte bij Merofix in maart 2022 via een uitzendbureau maar heeft nu een vast contract. Voordat Ricardo startte bij Merofix werkte hij reeds in de metaalsector. Omwille van de coronacrisis moest hij op zoek gaan naar een andere job. Ricardo kreeg snel na zijn eerste gesprek bij Merofix positieve feedback. Op dinsdag kreeg Ricardo een rondleiding in het bedrijf, en op woensdag startte hij zijn eerste werkdag.

Ricardo kreeg bij aanvang gedurende enkele weken opleiding op de werkvloer van zijn ploegbaas. Ondanks zijn ervaring in de metaalsector, vormde het werk bij Merofix een uitdaging. Bij Merofix wordt bijvoorbeeld toepassing gemaakt van verschillende soorten staal voor diverse schroefdraadproducten. Hier was enige kennis van zaken voor nodig. Dankzij zijn opleiding en hulp van collega’s heeft hij dit onder de knie.

Ricardo vertelt enthousiast over een werkdag bij Merofix:

Ik heb een heel gevarieerde job, en dat waardeer ik. Geen enkele dag is hetzelfde. Mijn ploegbaas verdeelt elke ochtend onze taken. Dit varieert van knippen, plooien en schroefdraad rollen. Ook de sfeer bij Merofix top! We vormen een team van 5 verschillende nationaliteiten, verschillende karakters en leeftijden. Het gebeurt wel eens dat er wat woorden vallen, maar nadien staat iedereen onmiddellijk weer klaar om elkaar te helpen. Het is aangenaam werken bij Merofix!