Merofix

Maatwerk in Ankerbouten en U-Beugels

Schroefdraadproducten maatwerk

Elk project is uniek en daarom maakt Merofix bevestigingsproducten op maat van wat jij nodig hebt! Of je nu op zoek bent naar een specifiek formaat ankerbouten, bevestigingsbeugels, draad- of trekstangen, bij ons kan je steeds terecht voor maatwerk. Met ons hoogtechnologisch CNC-machinepark is geen enkele klus te complex of te groot.

Schroefdraadproducten snelle levering

Bovendien staat Merofix garant voor snelle levering dankzij de strategische voorraad grondstoffen die wij steeds in voorraad houden. Goed voorraadbeheer en snelle levering zijn geen overbodige luxe in tijden van steeds moeilijker beschikbare grondstoffen. Maar omdat wij vinden dat jouw project geen onnodige vertraging moet oplopen, zorgen we ervoor dat we snel én op maat produceren, uiteraard steeds volgens de strengste kwaliteitsnormen. 

Met specifieke software maken we de traceerbaarheid van onze producten transparant. Zo weet je steeds waar de producten (en grondstoffen) vandaan komen en kunnen wij ook een certificering geven over de chemische eigenschappen van de afgewerkte materialen. 

Merofix maakt voor jou wat je elders niet vindt. Neem dus zeker contact met ons op om jouw project te bespreken. Onze eigen medewerkers staan je graag bij met advies op maat!

Ankerbouten op maat

Bevestigingsbeugels, ankerbouten, haakankers en trekstangen op maat, dat is waarvoor Merofix jouw partner is. Snel geleverd, zelfs al is alles maatwerk bij ons. We denken graag met je mee en doen je een persoonlijk voorstel. 

Met onze strategische voorraad zijn zelfs grote aantallen (ook op maat) na enkele dagen leverbaar. Ook voor producten waarbij thermische verzinking vereist is, kunnen wij al op drie weken tijd leveren. 

Ben je op zoek naar industriële bevestigingsproducten met schroefdraad op maat? Merofix helpt je met maatwerk! 

Oplossing op maat

Heb je specifieke vereisten voor jouw schroefdraadproduct? Of ben je op zoek naar andere formaten?

Wij zoeken samen naar de beste schroefdraadoplossing voor jouw project.