Maatwerk in
Ankerbouten en U-Beugels

Speciaal materiaal

De meest gebruikte materialen knippen we zonder tussenbewerking direct op lengte en voorzien we van schroefdraad. Het materiaal, getrokken op dikte van de flankdiameters, kopen we aan. Hiermee garanderen we een snelle en goedkope productie.

Ben je op zoek naar een andere staalsoort (BE500 of 42CrMoS4V), of een schroefdraadproduct op maat? Dan kunnen we dit materiaal in de gewenste kwaliteit en met de nodige certificaten aankopen. We reduceren vervolgens het schroefdraadgedeelte naar de gewenste flankdiameter, waarna de schroefdraad gerold wordt en het product volledig aan jouw wensen voldoet.

Opwarmen door
inductie


De eenvoudigste en overigens goedkoopste manier om materiaal te buigen is koud plooien, maar dit is niet altijd de beste oplossing.

Opwarmen door inductie laat toe om scherpe plooien te maken, dikke staven te plooien en diverse vormen aan het materiaal te geven.

Grote U-beugels

Ons machinepark is uitgerust met een beugelplooimachine, waardoor we U-beugels op maat kunnen produceren tot M36 met een center-centermaat van 1.000 mm.

Oplossing op maat

Heb je specifieke vereisten voor jouw schroefdraadproduct? Of ben je op zoek naar andere formaten?

Wij zoeken samen naar de beste schroefdraadoplossing voor jouw project.