Merofix

Al 35 jaar uw partner in industriële bevestigingsmaterialen

KWALITEITSPRODUCTEN
MAATWERK
ALLE ORDERGROOTTES

Maatwerk met hoge afwerkingsgraad

Op zoek naar speciale formaten? Merofix gaat geen enkele uitdaging uit de weg.  Door onze jarenlange expertise leveren wij maatwerk met een hoge afwerkingsgraad.

Korte leveringstijden

Blanke uitvoeringen nodig?  Die leveren wij meestal binnen de week.  Ook voor spoedbestellingen kan je ons contacteren.  Wij werken jouw order dan zo snel mogelijk af.

Kleine en grote ordergroottes

Of je nu 1, 50 of 20 000 stuks nodig hebt, bij Merofix kan je terecht voor orders van één artikel, maar ook voor grote bestellingen. Steeds geleverd binnen de afgesproken termijn. En de kwaliteit? Dat is nog steeds de hoge afwerkingsgraad die je van ons gewoon bent.

Onze klanten getuigen

Bij Merofix kan ik altijd terecht voor een snelle levering
BERT NOUKENS - MATTHIEU GIJBELS
Leuk samenwerken met een leverancier uit de regio.
NIELS DINGENEN - LAG
We waren erg blij met de service en komen zeker terug! We hebben jullie gevonden via het internet en het eerste contact en de afhandeling waren perfect.
ROBERT ALTMANN - ALTMANN GmbH

35 jaar expert in industriële bevestigingsmaterialen

  • U-beugels
  • aanlaseinden

Bouwen aan de toekomst van Merofix

In 2020 namen Kristof Christis en Koen Jacobs Merofix over.  Met hetzelfde team willen ze investeren in een combinatie van nieuwe technologieën en duurzaamheid om Merofix te digitaliseren en groener te maken.

Daarnaast wordt er uitgebreid met verschillende lasactiviteiten.

Geproduceerd in België

Internationale uitlevering

Vanuit Oudsbergen worden de bevestigingsmaterialen gemaakt in ons uitgebreid machinepark. Merofix verbetert  voortdurend zijn productieprocessen. Het aantal professionele machines zorgt ervoor dat wij een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen kunnen produceren en uitleveren.

De innovatie bij Merofix maakt de job elke dag boeiend

Bij Merofix werken we met een team van 10 medewerkers. De teamactiviteiten, interne opleidingen en betrokkenheid in innovatieve processen maakt de job elke dag weer interessant.

Wij kregen reeds het vertrouwen van