Merofix

Merofix
Jouw partner voor ankerbouten en U-beugels

Merofix: over ons

Voor jouw industrieel of bouwproject stel je natuurlijk de hoogste kwaliteitseisen. En daarom doe je een beroep op een gespecialiseerde firma die ankerbouten, trekstangen, aanlaseinden en andere schroefdraadproducten maakt op maat van jouw project. 

Het verhaal van Merofix startte intussen 40 jaar geleden, vandaag is Merofix gegroeid tot een stabiele KMO met 10 vaste medewerkers. 

De doelstelling is al die jaren steeds dezelfde gebleven: trek-, draadstangen en kwalitatieve schroefdraadproducten op maat maken voor industriebouwers, installatiemakers en andere (industriële) toepassingen. 

Industriële schroefdraadproducten op maat

Vandaag wordt Merofix geleid door Kristof Christis en Koen Jacobs. Zij zetten de traditie voort en zorgen voor belangrijke investeringen in nieuwe technologie en in duurzaamheid. Ze zetten ook in op efficiënte, om sneller te kunnen leveren, zonder toegevingen te doen aan de strenge kwaliteitseisen. 

Zo blijft Merofix ook vandaag nog dé referentie in industriële schroefdraadproducten op maat, met een groot aantal tevreden klanten in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. 

Bij jij ook op zoek naar bevestigingsproducten met schroefdraad voor bouw, industrie en andere toepassingen? Heb je nog niet gevonden wat je nodig hebt of zoek je naar producten op maat? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel! 

 

Waarom kiezen voor
MEROFIX

Vast aanspreekpunt voor industriebouwers en installatiemakers

Is jouw bedrijf op zoek naar bevestigingsartikelen voor industriële of machinale toepassingen? Dan ben je bij Merofix aan het juiste adres. Ook voor maatwerk zijn we hét aanspreekpunt: alles kan geplooid of bewerkt worden naar je persoonlijke voorkeur, in verschillende diameters, gewichten en staalsoorten.

Voor de petrochemie-, piping- of andere industriële sectoren zijn we een vertrouwd partner voor de productie van (grote) U-beugels in verzinkt staal of RVS. Deze kunnen we, van M6 tot M36, ook op maat maken. Bepaalde U-beugeluitvoeringen hebben we steeds op voorraad (volgens DIN 3570 of Standaard).

Continue investering in machines

Merofix verbetert voortdurend zijn productieprocessen en investeert regelmatig in nieuwe technieken. Het groot aantal professionele machines zorgt ervoor dat een breed gamma van bewerkingen mogelijk is. Zo beschikken we o.a. over knip- en draadrolmachines, buigmachines voor ronde staven, beugelplooimachines en inductiemachines voor de opwarming van staven. Dankzij deze continue investeringen garanderen we niet enkel kwaliteit, maar ook een professionele detailafwerking en hoge productiesnelheid (gemiddeld 3,5 ton schroefdraden en bevestigingsmaterialen per dag).                    

Korte leveringstijden

Ons groot machinepark garandeert een snelle afhandeling van elke bestelling. Blanke uitvoeringen leveren we meestal binnen de week, voor verzinkte materialen is dit binnen 3 weken. Zit je met een spoedbestelling? Contacteer ons en wij proberen je order zo snel mogelijk af te werken.