Merofix

Een Merofixer waar je op kan rekenen: meet Katrien

Elke bestelling is anders, en dat maakt het fijn!

“Als vrouw sta ik hier graag mijn mannetje”, grapt Katrien altijd. Ze begon in augustus 2023 aan haar Merofix avontuur als calculator. Ondertussen is ze een vaste waarde binnen het team. Haar job als calculator bestaat uit het opstellen van offertes, orders invoeren en klanten en leveranciers te woord staan.

Katrien werkte voordien in Lummen, maar zocht een job dichter bij huis. Zo kwam ze de vacature van calculator bij Merofix tegen. Na een positief sollicitatiegesprek kon ze een week later beginnen. Het fijnste aan de job vindt ze het bezig zijn met cijfers. Elke offerte of bestelling is anders en specifiek, en dat zorgt natuurlijk voor een fijne uitdaging. Op die manier heeft Katrien ook veel afwisseling in haar job.

Werken bij Merofix is voor mij een heel positieve ervaring. Ik heb een leuke job met toffe collega’s. Ook naast het werk kunnen we met de groep plezier maken (bijvoorbeeld tijdens personeelsfeesten). Vrijdag is het altijd broodjes dag, dan worden we getrakteerd op broodjes die we gezellig samen opeten in de keuken.