Merofix

TREKSTANGEN, L-ANKERS, AANLASEINDEN OP MAAT VAN DE INDUSTRIE

 

Schroefdraadproducten op maat, snel geleverd zonder onnodige wachttijd: dat is precies waar Merofix zich in specialiseert. Al meer dan 40 jaar zijn wij de referentie in maatwerk voor industriële toepassingen. L-ankers, aanlaseinden, trekstangen, U-beugels, geplooide trekstangen, haakankers, draadstangen en vierkante U-beugels, wij maken alles exact op maat voor jou!

U beugel op maat

Onze U-beugels in standaard afmetingen zijn steeds op voorraad. Maar bij Merofix kan je natuurlijk ook terecht voor snel geleverd maatwerk. Onze ingenieurs denken graag met je mee en ontwerpen precies wat jij nodig hebt om kwalitatief werk te leveren.

Natuurlijk maken wij niet alleen U-beugels op maat, ook onze andere schroefdraadproducten zoals ankerbouten en aanlaseinden worden helemaal volgens jouw noden en eisen ontworpen en geproduceerd. Dankzij onze strategische voorraad materialen vermijd je wachttijden die soms dodelijk zijn voor jouw projecten.

 

Schroefdraad laten maken

Elk project is anders. Dat weten we bij Merofix maar al te goed. Wij weten ook dat kwalitatief maatwerk tot betere resultaten leidt. Daarom kiezen onze klanten bewust voor ons. Wij zijn de specialist in bevestigingsproducten met schroefdraad, aanlaseinden, U-beugels en veel meer.

Wij gebruiken een uniek proces waarbij we onze producten op voorhand verzinken. Zo voorkomen we dat er bij de afwerking zink in de schroefdraad loopt en de moer niet meer volledig op het product past, met alle gevolgen van dien.

Door dit proces blijft de kwaliteit van het bevestigingsproduct gegarandeerd, terwijl we toch snel en efficiënt kunnen produceren en leveren.

Ben je op zoek naar bevestigingsproducten met schroefdraad op maat? Wil je kwaliteit en een snelle levering? Neem vandaag nog contact op met Merofix voor een kennismakingsgesprek en een aanbod op maat.